dijous, 26 de gener del 2017

Aventures i desventures

Ja fa quasi dos mesos que ha començat el viatge i els logbooks (els diaris de bord) de les tripulacions comencen a tenir moltes pàgines escrites. Pàgines que a més van contant una aventura cada vegada més intrigant. Això ho ha descobert un membre de la tripulació 5 de l’aula C. És per això que ha passat els darrers 15 minuts, quan la feina ja estava feta, molt relaxat llegint aquella “novel·la” contada per ell i les seva tripulació en primera persona. El seu logbook, de moment, relata una aventura sense grans complicacions i plena d’emocions positives, tot i que un tripulant (ell mateix) s’ha posat malalt, virus de panxa sembla ser.

Però tot no és un camí de roses. Les darreres setmanes han estat molt mogudes per algunes tripulacions. Durant les vacances de Nadal la tripulació 4, també de l’aula C, va trobar per devora les costes de Portugal un tripulant de l’aula A a la mar, nedant per salvar la vida. Era un navegant que anava sol al seu vaixell. "Sailing Solo" es diu en anglès. És una sort per no dir un miracle que va poder ser rescatat, però ara encara pateix d’hipotèrmia. 

I més malament encara s’ho ha passat un tripulant de l’aula D que va passar sis dies tot sol damunt un bot de salvavides abans de finalment ser rescatat per la tripulació 6 de la mateixa aula. Passaven exactament per allà, tanta sort! Sis dies, però, sense menjar ni beure han passat factura. Ara mateix està ingressat a un hospital de Lisboa on el tracten per desnutrició, deshidratació i hipotèrmia. La seva tripulació comunica que ha d’estar ingressat una setmana.

Bé, desitjam als tres malalts que es recuperin i que aviat puguin seguir gaudint d’aquest fantàstic viatge.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada